Új helyre költözik a posta Jászteleken

Megosztás

Postapartneri formában folytatja a szolgáltatást a Magyar Posta Jászteleken, ráadásul új helyen. Egy napra be is zárnak.

A Magyar Posta arról adott tájékoztatást, hogy Jászteleken változatlan szolgáltatásai január 23-tól új helyszínen, a Szabadság út 112.( régi tüzép helyén, a gyógyszertárral szemben) immáron postapartnerségben vehetők igénybe.

A nyitvatartási idő is változik. Az időpontokat nézve, tovább lesznek nyitva a jelenleginél és szombaton is fogadják majd az ügyfeleket:

Hétfő – péntek: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Szombat : 8:00-12:00
Vasárnap : zárva.

Közölték ugyanakkor, hogy a mentorált (vagyis betanítási) időszakban január 23. és február 9. között hétfőtől péntekig 8:00-12:00 és 13:00-16:00 óra között lesznek nyitva, míg szombaton zárva tartanak. 

A kézbesítés semmilyen formában nem változik,a megszokottak szerint fog történni.

Ezzel együtt január 19-ig az értesített küldemények a jelenlegi posta épületében a megszokott nyitvatartási időben vehetők át.

A posta azokat az utalványokat és csomagokat, amelyeket január 19-én nem sikerült háznál kézbesítenie, a jelenlegi posta zárva tartása napján (január 22-én) ismételten megkísérli háznál kézbesíteni.

A január 22-én (hétfőn) lejáró átvételi határidejű küldemények a posta zárva tartásának napjan az alábbi helyszínen és nyitvatartási időben vehetők át:

Jászberény 1-es posta (Lehel vezér tér 7-8.) 8:00-18:00 óra között.

Az átvétel elmaradása esetén ezeket a küldeményeket a feladó részére visszaküldik!

A többi értesített, a zárva tartás napján le nem járó őrzési idejű küldemények átvételére, ideértve azokat az utalványokat és csomagokat is, amelyek január 22-i ismételt kézbesítése sikertelen volt, január 23-tól az új postapartner címén folytatólagosan, az őrzési idő lejártáig van lehetőség. 

Forrás: Posta és Lottózó Partner – Jásztelek Facebook

Fotó: Állások a postán Facebook

Kapcsolódó cikkek